Услуги

Благодарение на дългогодишния си опит, предлагаме качествени услуги, подходящи за всеки бизнес! Подкрепени от най-новите трендове в дигиталния свят и стремежа да запознаем всеки бизнес с успеха, ние гарантираме качество на крайния резултат. Запознайте се с услугите, които предлагаме:

Изработка на лого

Логото е основен елемент от корпоративния стил, представляващ оригинално представяне на вашия бизнес. Именно затова е от особено значение то да бъде запомнящо се и вдъхновяващо.

Нашите дизайнери ще създадат най-подходящото за вас лого, с което брандът да се маркетира и да позиционира на пазара. Така ще имате възможност да оставите следа в съзнанието на своите бъдещи клиенти и да бъдете разпознаваеми.

Brandidea ще се погрижи за създаването на цялостен сайт – корпоративен, портфолио, блог, онлайн магазин или друг. Услугите ни включват брандинг, уеб дизайн, лого, изработка и поддръжка на сайт, SEO, дигитален маркетинг и мобилно оптимизиране.

Екип от програмисти ще се заеме с цялостното създаване на вашето онлайн пространство.

Изработка на уебсайт

Изработка на онлайн магазин

Ние ще се заемем с цялостното разработване на платформата, с която да продавате своите продукти. Изработката на онлайн магазин е първата стъпка към печеливш бизнес.

След като създадем сайта ви, вие лесно ще можете да управлявате своите продукти, да ги редактирате, триете и променяте, както и да извършвате различни дейности, обслужващи потребителите на сайта (проследяване на поръчки, търсене и сортиране, методи на плащане и т.н.).

За да запазите сайта си в перфектно състояние – бърз и сигурен, необходимо е той да бъде поддържан. Ние предоставяме мониторинг, който следи за грешки и атаки, както и цялостното състояние на страниците.

Ще ви даваме съвети за по-добро оптимизиране и правилно представяне на съдържанието.

Поддръжка на сайт

Copywriting

А в крайна сметка, нищо онлайн няма същата стойност, ако не е казано с най-подходящите думи, нали? От нас ще получите професионални копирайтинг услуги от всякакво естество!

Трябва ви съдържание на сайта? Блог статии? Текстове за постове в социалните мрежи или пък SEO блог постове? Имате го. Brandidea гарантира оригиналност на текстовете, креативно писане и високо качество.

Не пропускайте и един от най-важните аспекти на маркетинга, а именно дигиталното присъствие. Част от услугите ни включват изготвяне на стратегии за социалните мрежи, план за публикуване, изготвяне на постове – дизайн, копи и криейтив, както и поддръжка на профили и страници.

Заедно можем да превърнем вашия бранд в следващото голямо име на пазара!

Social Medias Marketing